1yarendemir Selam kızlar bebeğim 5 aylık sadece anne sütü alıyor arada yoğurt veriyorum bide hipp markalı bi kaşık maması aldım onu kullandım bir iki sefer bunun dışında neler verebilirim ? Deneyimleriniz benim için önemli
Myrose 1yarendemir bana doktorum 5 aylıkken başlayabilirsin demişti ama bebeğimi hazır hissetmediğimden 6 aya yakın başladım ve 3 gün kuralı ile sebzeleri tattırdım. 1 yaşında ve sayıyla belki 5 tane kavanoz mama vermişimr 6 ayda oda yolculukta vs. Doktorunuza mutlaka sorun öyle başlayın
Sebusebu 1yarendemir benimki tam 5 aylık. Doktor tavsiyesi ile sabah elma püresi öglen kabak havuc patates çorbası (çatalla sık ezerek) akşam yoğurt vermeye basladım. Aralarda normal mamasını içiyor meme emiyor bunlar daha çok tadımlık gibi oluyor. Bu menüyü dene bence
TheFlora Hazır kaşık mamaları vermeden önce sebze ve meyve tadımı yapılmalı üç gün kuralı ile! Ve daha sağlıklı her açıdan annenin taze yapması hazır gıda vermek bide tadımlık yapmadan çok sağlıksız doktorunuza hiç mi danışmadınız