Asel1naz2 Elifsmotherr ilaç verdi allergen alerji ilacı ama vermedim hiç. Dediğim gibi banyoda sıcak su havuzu.yaptim oynadı yarım saat Sudan sonra sönmeye başladı bı iki gün içinde geçti
Asel1naz2 Elifsmotherr bu dediğim.hastalik.kizaran o şeylerin ucu sarı oluyo sonra birazcik kaşınıyormus hiç bir şey olmaz.demisti doktor. Küçük bebeğim var onu koru dedi sadece
Blackbird88 Elifsmotherr popo da el kolda yara ve ağızda aft el ayak hastalığı oluyor. Bir tedavisi yok. Oğlum yeni geçirdi sadece ilk iki gün geceleri ağzındaki yaralardan uyuyamayınca calpol vermemizi söyledi doktor başka birşey kullanmadık kendi kendine geçti.
Elifsmotherr Blackbird88 Bende bugün götürdüm. Popo da var bizim bacakta hafif var işte ağızda da çıktı. Doktor önce emin olamadı ama büyük ihtimalle el ayak ağız dedi. Zyrtec birde calpol verdi. Gece bizimkide uyumuyor.
Asel1naz2 Elifsmotherr ağız da da çıkıyor bu hastalık aynen dediğiniz gibi aft gibi ağızda. Bı kaç gün içinde sönüyor
Alparslanmomss Canım ağızda da varsa el ayak hastalığı dün yeğenimde böyleydi hastaneye götürdük el ayak hastalığı dedi