Bebeğim 2 ay 12 günlük doğum tarihine göre 16 gün önce doğdu l Bebeğim geceleri ne kadar güzel uyuyorsa gündüz okadar kötü . Memede uyuyan bir bebek uykudan uyandığında ilk işim emzirmek oluyor daha sonra alt değişimi aktivite derken uykuya geçerken tekrar emiyor o şekilde uyuyor. Uykuları çok kısa sürüyor 20 dk 40 dk civarı bu süre sonundaki tekrar uyaniyor eğer tekrsr emzirirsem dalıyor uykuya daldiktan 30 dk sonrs tekrsr sürekli kısır döngü halindeydiz .şuan atak haftadinds sms stsk haftasından öncede bu şekildeydi kısa aralıklarla uyuyor emiyor tekrar emiyor . Acaba besleme olayini yanlışmi yapıyorum uyanık kaldığı süre içinde hem uyandığında emzirip hemde uyurken emziriyorum karnı tam doymadıgi icinmi bu şekilde uyku arasında uyanıp tekrsr emiyor bilemedim aslında kilo alımı çok çok iyi doymadıgini düşünmüyorum. Kayınvalidem seni emzik yapmış diyor gok kucağa alışmış yok kokuna alışmış açıkçası önemsemiyorum söylenenleri . Bu düzen gerçekten bı akışkanlikmi yoksa geçicimi bunu yaşayan anneler varmı acaba nasıl bir yol izlemeliyim okuduğum kaynaklarda ilk 3 ay akışkanlık olmaz diyor büyükler kötü alıştırmissin diyor