prensesannesiiiiiiiiii Yazabilir miisniz esim suan pazarda kabak ve elma almasını söyledim baska ne alınmali bebeğe verebileceğim kızım 6 ay 27 günlük
marbling10 prensesannesiiiiiiiiii Patates, havuç, kabak, brokoli, Elma, armut, muz şeftali, kayısı, erik, avakado.. Ama zaten ilk ay tadım ayı ve 3 gün aynı besini vermeniz lazım o yüzden çok fazla bir şey almayın brnce. Ben ilk gün yoğurtla başlayacağım mesela, sonra patates sonra havuç sonra kabak, sonra bunları birleştirip anne sütü ile (veya formul mama) seyreltip o şekilde vereceğim
mervemir- prensesannesiiiiiiiiii havuç patates avokado muz armut kayısı şeftali taze fasulye bezelye ama aaa hepsini aynı anda bebişe almasına gerek yok tadım yapıyorsanız eğer 3 gün Bi sebze 3 gün Bi meyve derken Bi hafta geçiyor sebzeler kötü oluyor d
Annezey Taze fasülye,bezelye ( tam hangi ayda verildiğini bilmiyorum) muz , şeftali,kayısı, patates, havuç , kavun , karpuz, kapta biber, avakado, semizotu. Benim bebeğim daha büyük ama ayına uygun olanlar çoğu.