Nevarebeka1 Arkadaşlar ak gıdaya başladık yoğurt patates havuç kabak tattırdım 3 gün kuralını uyguladım ama ben hiç karıştırmadım herseyi tek tek verdim bazı günler ilkindi vakti yoğurtta verdim bugünde avakodaya geçtim yanlış mı yapıyorum ben bazı arkadaşların yazılarını okudum havuç patates kabak karıştırıp veren olmuş ben hiç karışım yapmadım henüz
2735 Nevarebeka1 ben 2 gün tattirdim canim sadece sonra da karışık verdim hatta bazilarini tattirdigim ürünle karıştırıp verdim
Sebusebu Nevarebeka1 ben tattırmadım ya doktorum çorba dedi kabak havuç patates çorbasını yapıp veriyorım direk. Bir süre bu sekilde gidicem sonra içine semizotu maydanoz dereotu vs eklicem bi de pirinç .
Eliffymn Nevarebeka1 sadece alerji yapan yiyecekleri tadım yaptım yumurta beyazi fıstık ezmesi gibi, siz yine de 3 gün yapicam diyorsanız şuana kadar verdiğiniz sebzelerden çorba yapabilirsiniz, sabah ilk tadacagi ürünü verin, oglende çorba yapın
Eliffymn Nevarebeka1 patates havuç falan alerji yapacak yiyecekler değil çoğu doktor bağırsakları hazırlamak için öneriyor ama son zamanlarda üç gün kuralı çok cok azlamya başlandı, süt ürünleri ve kuruyemişler üç gün verilebilir