asafmomyy Senaoz21 bize sağlık ocağı verdi ama çocuğum mahvoldu resmen kustu halsizlesti kesinlikle kullanmadım onun yerine eczaneden ocean microfer aldım daha güzel
Burculicee Senaoz21 ben aldığım gibi 1 kere kullandım almadan önce hemşirenin dişi çıkarsa değdirme leke yapar demesi içimde kötü bir his uyandırdı ve araştırmaya başladım burda bir çok anne kullanmamış bende kullanmadım içeriği pek iyi değil diyorlar
Derya-Anne Senaoz21 ilk olarak zaten 4 veya 5 damla verin diyolar ama vegaferon kullanma canım tavsiye etmem o kan damlasından çoğu kişi memnun değil zaten huysuzluk halsizlik kusma kabızlık ishal vs yapıyo dişlerine leke yapıyo her çocuğa farklı yan etki gösteriyo özel bi damla al daha iyi bana çocuk doktorumuz içeri en temiz olarak ocean microfer öneriyorum onu gönül rahatlığıyla kullanabilirsin demişti 130 liraya almıştım ben 1-1 buçuk ay falan oluyo onuda yine 4-5 damla verebilirsin
Ummahan250820 Senaoz21 doktorum vegaferon yan etki yapabilir dene bi şikayet olursa kullanma dedi hiç riske atmadım ocean microfer kullanıyorum
Zynpfirat Sağlık ocağı verdi ama hiç kullanmadan çöpe attim.doktorum ocean microfer önerdi onu kullanmaya başlayacağım eczaneci ne iyisi bu dedi tabi bizde reflü olduğu için onu da kusabilir.
Haffuse Kullanma icerigi temiz degil… Ben de hic kullanmadim, biz sidefer kullaniyoruz, tertemiz, tadi da guzel ve hicbir yan etkisi olmadi🤗