Burculicee 1 yaşında oğlum ama dişleri sarı gibi oldu fırçalıyorum ama müsade etmiyor pek diş macunuyla arası iyi değil çay vs vermiyorum nasıl temizleye bilirim acaba
Makaron_88 Burculicee parmak fırça kullanın yada meyveli diş macunlarımdan ben 6 ayından beri kullanıyorum şuan 15 aylık sanırım alıştığı için zorlanmıyorum ama
Fenty Burculicee Macun 2 yaş üstü için şimdi kullanmayın. Sizinle beraber oyuna çevirip fırçalayabilirsiniz.
Makaron_88 Burculicee Burculicee jack njill natural macunu kullanıyorum doktorumun önerisi ile ama çok çok az mercimek tanesi boyutunda sadece su çok iyi temizlemez sonuçta evet çoğu kişiler 2 yaş üstü diyor ama çoğu kişide öneriyor bu tamamiyle sanırım anne insiyatifinde bn dediğim gibi 6 ay itibari ile kullanıyorum mama ek gıda en nihayetinde sarılık siyahlık dişte lekeler yapabilir valla ben memnunum
Mvvrrr Burculicee 2 yaşından öncesine kadar diş doktorumuz doğal bile olup yutulanlardan da olsa diş macunu önermedi, bizde de parmak diş fırçası var 1 yaşında oğlum oyunla beraber yapıyoruz hem beni de görüyor şöyle böyle diye anlatıyorum
Burculicee Mvvrrr silikon uçlu değil mi onlar temizliyor mu yani normal fırçanın çıkarmadığı lekeyi onu la çıkarta bilirmiyiz acaba ben emin olamadım
Mvvrrr Burculicee evet silikon ama onların dişleri daha süt :) yetişkin gibi değil sonuçta temizledikçe zamanla azalır tamamen çıkmayabilir diş macunu kullanana kadar
Asel1naz2 Burculicee Bizim ki 2bucuk yaşında on dişleri üstteki iki.uc dışı plak gibi olmuş sozde Dr flor sürdü ama sürememis nasıl geçirebiliriz bilen var belki 😒