MinikAydoganlar Kızlar hemen hemen her emzirme sonrası bebeğim peynirimsi kusuyor bazen su gibi kusuyor etraftakiler sütü seçtiği için diyor başına gelip doktora giden var mı bende kararsız kaldım gidip gitmemek için
Egelihayat MinikAydoganlar peynirimsi kusmasi ıyidir. Süt kusmasi fazlasi . Benim oğlumda öyle kusuyo .saglikli yani peynirimsi kusmasi sütün yarar der büyükler.
[silindi] MinikAydoganlar Peynirimsi olması sütü sindirdiğini gösterir ama her emzirme sonrası kusuyorsa reflü olabilir ihmal etmeyin bence
NisaBozna Canım bizde sütten alacağını alıyor ve gerisini çıkartıyor diyor büyükler. Hatta öyle kusunca iyi iyi maşallah diyorlar 😅😅 ben de onun için hiç hastalık gözüyle bakmadım
Egelihayat gunesselvi bende meeak ediyorum suracikta bekleyim, ozellikle normal dogum sonrasi iliski 😵😵
Mucizemmmmm MinikAydoganlar ilaç verdi doktor kullandım ama gecmedı Bı tane ılac vardi ismi motiliumdu sanırım sadece onu kullanmadım onun dısındakılerde gecırmedı simdi de vucudunda kızarıklık lar oluyo kusması alerjıden de olabılır dedıler onun ıcın gıtcez. Aman cocuk buyutmek cok zor ya Rabbım canlarını sag etsin her seferinde en ufak seyde bısey olacak dıye aklimiz cıkıyo
btlakn44 MinikAydoganlar benim kızımda üç buçuk aylık hala devam ediyor canım meme aşıklısı bir kız olduğu için sürekli emer emer çıkarır büyükler süt yaradığı için peynir gibi kusar diyorlar hep üzülme hiç
Cnszeze MinikAydoganlar su gibi kusma sütün, peynirimsi de sindirilmiş Süt oluyor. Canını sıkma her bebek kusar ama gene de aylık kontrol de doktoruna söyle için rahat eder
[silindi] MinikAydoganlar reflu olsa rahatsız eder aglar kusarken falan bızde 10 gun faln surdu reflu olayı dıger peynırımsı kusma normal