Asyatosumunannesiyim Anneler kızımın 1 yaş doğum gününe elbise bulamadım kendime de bulamadım ona bulsam kendime de aynı renk ayarlıcam herşey tamam sayılır organizasyon vs ama elbise yok🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Lütfen bildiğiniz böyle güzel gösterişli elbise önerisi istiyorum ♥️
acimavi Asyatosumunannesiyim le mabelle sitesine bakabilirsiniz. Çok güzel elbiseler var. Kızımın 2 yaş doğum günü için oradan almayı düşünüyorum ben
Nurduman Asyatosumunannesiyim instagram da lilybabycraft var özel dikim yapıyor bakabilirsin bende bir yaş elbisesini oradan diktiriyorum suan
Asyatosumunannesiyim Nurduman assd15 acimavi Konsept yok Çiçek kelebek balonlar metalik renklerde pembe gri lila Kendim ne giyeceğime karar veremedim tesettüre uygun aynı birlikte lila giymeyi düşünüyorum hamilelik çekimi yaptığım zaman bi sayfadan elbise kiralamıştım gene aynı sayfadan kiralayacağım ama karar veremedim🤦🏻♀️
assd15 Asyatosumunannesiyim lila güzel olur yada kızınız için gri tütü elbise üstüne 3D kelebekler gibi elbiseler var ya onlarda güzel olur