PembePelikan Kehribar kolye almak istiyorum Bildiğiniz güvenilir bir site var mı ? Sertifikalı aldık memnun kaldık dediğiniz bir yer varsa paylaşır mısınız rica etsem
delirmeceler PembePelikan ben e bebekten aldım ama kullanamadık kullanmadan önce bişiler yapmak gerekiyormuş sanırım bizde alerji yaptı
baloglusss PembePelikan salyasına iyi gelmedi orjinal aldık kendi doğal taş satan bir dükkandan ama bi fayda göremedim ben
Nazlican PembePelikan Alibaba doğal taş var Eminönü de eğer İstanbul da yaşamıyorsanız internet sayfası da var yazın çıkıyor :)
ikikizannesi PembePelikan orjinali tots and more sitesindedir ordan alin instagrama guvenmeyin bi tanidik yapiyor bu isi ucuz kalite ama orjinal sonucta yapiyor ben arkadasim oldugu halde tercih etmedim isin icini bildigim icin
defnekokusu_ Ve kaçıncı ayda kullanıma başlanılmalı bi süresi var mı bebeğim 3 aylık olacak salya akıtıyor
PembePelikan delirmeceler ben büyük oğlumda direk taktım öncesinde bişey yapmadım, salya değil ama uyku konusunda çok faydasını gördük
PembePelikan baloglusss her bebeğin enerjisi tutmuyor galiba.. ben büyük oğlumda taktım salya konusunda değil ama uyku konusunda çok faydasını gördüm