Gulser35 Merhaba anneler, iki aylık kızımın gözünde çapaklanma var ne kullanabilirim. Sütümle siliyorum ama hala var
Papatya2636 Gulser35 sütünüzle sakın silmiyin doktor silme demişti🤷🏻♀️Göz pınarların oraya msj yapınn
1Gokturkannesi Gulser35 Sütümle yaptım daha kötü oldu normalde asla yapmam ama babam deyince tamam demek zorunda kaldım demlenmiş beklemiş çayla sildim babamın zoruyla 🤔mucize gibi geçti ama yine de siz doktorunuza danışın
Papatyamkuzum Gulser35 benim kızımızda gözünde çapaklanma oluyo. Üç aylık göz doktoru kontrolünde doktora sordum. Olabilir dedi. Sadece sarı-yeşil tarzda olursa diye bebeklere kullanılan göz damlasını verdi.
Gulser35 Papatya2636 kirpik diplerine siliyorum içine damlatmadım. Teşekkür ederim yanıt için🌸 masaj yapıyorum ama geçirmek için ne yapmam lazım
Papatyamkuzum Gulser35 netira . Doktor bebeklerde sadece bu kullanılıyor dedi. Netira Tek doz %0,3 göz damlası, çözelti steril. Üstünde de tam olarak böyle yazıyo
Tugba06 Gulser35 kanalların gectiği yere masaj yapmanız işe yarayacaktır.. Youtube dan bakabilirsiniz. Doktora gitmeyi ihmal etmeyin bence ne olur ne olmaz..
Minnakkayram Gulser35 canım bızımde oyle ne damlalar kullandım masaj yapıyorum goz altına o sekılde gecıyır
Gulser35 Papatyamkuzum bende doktoruma sordum kaynatılmış ılımış suyla temizleyip sizin söylediğiniz damlayı damlatmamı söyledi🌸
Esraahmet61 Benim kızımda doğduğundan beri çapaklanma gözlerde sulanma sarı akıntı var doktor capajlanma olursa netira damlayı kullan demisti
Kubrabb Gulser35 anne sütü falan hikaye bizimde 3. Ayda başladı kanal tıkalı krem ve damla kullandık geçici iyileşme sağladı 5.5 aylık hala azda olsa devam ediyor yani masaj yapıyorum ama Yetersiz kalıyor sanırım bizde çok sıkıldık bu durumdan