CanannnD Oldugugibibiri Yok hayır ek gıda sürecinde hiç yaşamadık. Hurma özü kabızlığa engel olur diye duymuştum o etki etmiş olsa gerek diye düşünüyorum
Balim38 CanannnD Bende aldım hurma özü Ve keçi boynuzu özü ( keçi boynuzu özü yani pekmez iştah açıcı diye duydum ) Hurma özünüde sizden duydum az önce bir çay kaşığı yoğurduna katıp yedirdim . ☺️
_ipekk18 NilAsyaMom çoooook teşekkür ediyorum zaten e bebekteki ürünler tercihim değil olabildiğince doğal 💙🥰 activa nedir sadece activa diyemi satılıyor maya falan mı?
NilAsyaMom _ipekk18 yok kuzum sade probiyotik yoğurt . Şoktan şişe süt al kaynat hafif soğuyunca o activia ile mayala 🤍 şifa olsun. Mümkün olduğunca yoğurt ağırlıklı besle. Kahvaltı ve yemeklerin yanına ayran yoğurt hep ver 👍🏻
Balim38 NilAsyaMom Ben hergün yoğurdun içine muz koyup yediriyorum. Hergün yoğurt ver demişsiniz birine . Sebebi nedir ☺️
_ipekk18 NilAsyaMom amin inşallah bakalm ama doğal süt ile yapmak istiyorum iyice kaynıyor ya doktorum bişey demedi 😃
CanannnD Balim38 pekmez türevlerini süt ürünlerini vermeyin faydası olmuyo diyolar acaba hurma özü de öyle mi 😊 Afiyet şifa olsun inşallah
Balim38 CanannnD Canım valla bilmiyorum ki Ben hep çorbasına herşeye katıyorum bazen 2 gün ara verip katmıyorum Mesela havuca patatese katmıyorum. Amin canım seninkide inşallah ☺️