Selinay_Cosman Kızlar normal doğum beklerken cumartesi günü acil sezeryana alındım ve sütüm çok az geliyor bebek doymuyor hemen mama vermek istemiyorum daha 2 günlük biraz çaba sarf etmek istiyorum çünkü süt var sadece az kullandığınız süt arttırıcı Damla veya herhangi birşey var mı
slnkrglu Selinay_Cosman Galactago kullandım, 1 günde sütüm arttı. Kime tavsiye ettiysem faydasını gördü. Deneyin isterseniz
Meliss07 Selinay_Cosman benimde aynı idi galactago kullandım hemen fark etti ilk bir ay mama meme gittik şuan 10 aylık hala emiyor masallah
ElvinMira Bestlak damla,humana süt arttırıcı çay,rezene,bol su bide gazı önlemek için kimyon içebilirsiniz humananın kimyonlu rezeneli çayı var yada aktardan bitki çayı gibi demlenen tohum tarzında rezene ve kimyon alabilirsiniz
Sevilay37 Selinay_Cosman bitkisel çaylar bulaşmayın yarardan çok zararı var. Bol komposto için, iyi uyuyun, Bol su en az 3 litre ve kesinlikle solgar b12 brewer yeast vitamininin alın.2 günde sütü inanılmaz artırıyor.
Miran26- Selinay_Cosman kesinlikle aynı sorunu bende yaşadım 5 inci gün tam beyaz süt geldi benim sütüm vardı ama azdı ve sarı süt geliodu ilk süt diolar sonra su çok içtim sürekli ama bi saate bi litre içiyordum çünkü o vücuttaki ödem gidio o ödem gittikçe süt de artıyor ve sen ne kadar emzirirsen okadar çabuk gelicek memeyi tutuyorsa hiç dert etme
Sultanbulut Selinay_Cosman bende zorunlu sezerysn olmustum acil azdi sutum humana still tea cayini ictim bide galactago emziren anneler icin damla var onu kullandim sanki cayin daha cok etkisi olmustu suan 2 aylik bebegim ara ara iciyorum yine. E bebekte soguk icecekler vs de var onlarda iyiymis oyle duydum denemek istersen aklinda bulunsun canim
delidoluana Bol bol emzirin lütfen bende sizin gibi çocuk doymuyor doymuyor diye kafaya takıyordum annem bol komposto yedirdi fındık ceviz vs tükettim bol bol su herşey sonra yoluma girdi ❤️
Sakaryalianne Selinay_Cosman benim de erken doğum oldu sezeryan küvezde kaldı falan geldiğinde sütü sağıp veriyordum sarılık oldu.. Meğer Sütüm yetmiyormuş yetiyor sanıyorduk doktor acil mama baslattı. Uzun süre öncelikle sağdım verdim yada emerse emzrdim sonra mama yapıp verdim. Beslak kullandım işe yarıyor gibiydi daha sonra i mom latte diye Bi hap var ve hemen mamayı bıraktım bende çok işe yaradı. Şuan 3 aylığız 20 gündür sadece anne sütü kullanıyoruz çok şükür.