AUH123 Selam oğlum 19 aylık tualet eğitimine başladık .bez takmıyorum dışarı çıxdığında yapmıyor hatta 2 ,3 saat yapmıyor.ama eve geldiyinde Hemen yapıyor tabiki pantolona😐.daha pratik bir yöntem bilen varmı? Paylaşırsanız mutlu olurum.şimdidən teşekkürler
Mrs_Mert AUH123 yeni başladıysanız 2 3 saat uzun geliyo olabilir. İlk başta 1 saat çıkıp sonra süreyi uzatmaya çalışabilirsiniz belki işe yarar. Kasları zamanla kuvvetlenecektir ☺️
Istanbul01 AUH123 merhabalar öncelikle. 21 aylık oğlum ben ilk başlarda evde bezsiz gezdirdim rahatlığa alışsın diye. 2-3 saat arası çiş yapmazdı takip Ederdim. Tabi etrafa çiş yapardı. Sonra tuvaletini hep ben oturdum ilk başlarda çişşş bak çişşş yapıyorum hadi sende gelll çişş yap derdim ve gelirdi otururdu ama çişş yapmazdı. Bazende babasını taklit ederdi ayakta çiş yapar pozisyonu gibi. O şekil öğrettim bilinç altında o ve rahatlığıda alıştı bezsiz. Ve bağlattırmıyordu bezi zaten. 1 gün önce yatağına muşamba serdim. Bismillah dedim ve gece bezsiz yatırdım. Gece 2 ye kadar bekledim. Çişş yapmamıştı. Sabah bi kalktım kupkuru. 🤩 bugün 2. Günümüz bu gecede çiş yapmadı gece. Bugün bide öğlen uyudu yine çiş yapmadı. Bu şekil ilerliyoruz. Şükür çişini tutuyor. Ama bazen inatlaşabiliyor mesala yapmıyor çişini. Bide pipisini tutuyor artık çişi geldiğinde belli ediyor artıkk. Ben bu şekil yaptım beynine kazındı çişi biliyor ve nereye yapılacağını biliyor. Şimdilik banyoyo götürüyorum çişşş hadi çişş yap diyorum 2-3 sn içinde yapıyor🤩
Jrmommy Ben de burada bekleyeyim nasil başladınız nasil yaptiniz yazin bayanlar ( 2 yas alti bebeler )
AUH123 Bəndə bezsiz gezdiriyorum artk10 gün oluyor.tutuyor evet hatta 3 4 saat tapmadığı oluyor ama iş tutmaya götürdüyümde çok huysuzlaşıyor.itiyor beni .