Hulyao Merhaba sevgili annelerim 11 aylık kızım var doğum kilolarından kurtulamadim emziriyorum kiloda vermek istiyorum bana destek olabilecek diyet olsun spor olsun bitki çayı olsun tavsiye de bulunabilecek birileri yazarsa çok memnum olurum
Beyzolas Hulyao startlife detox çayı kullanıyorum bir haftadır iştahımı çok azalttı abur cubur yeme isteğimi yok etti şuan sadece bol su içiyorum ve hafif şeyler yiyorum
ikikizannesi Hulyao kilo vermenin tek tek tek yolu yememek cay spor bunlar destek sadece ac gezince inanin cok kolay gidiyor o kilo
Jrmommy Ben de verip verip alıyorum, bana aralıklı oruc super geliyor hemen veriyorum ama su siralar yine motivasyonsuzum. Aralıklı oruc deneyebilirsin
DerinTuana Diyetisyen Derya Binici var instagramda.Sabir storylerinde cok güzel kğrleri var.Bakın istersenız
Hulyao ikikizannesi emzirmesem evet aç aç dolasicam vala brbegimde süt alerjisi vardı 5 ay emmek istmedi çok uğraştım emsin diye çok şükür döndü emiyo onuda bırakmak istemiyorum
Beyzolas Hulyao hayır emzirmiyorum ama emziren anneler kullanabilir dediler bana alırken startlife genel merkez adlı instagram sayfaları var orda bakabilirsiniz tabi siz yinede bir araştırın emziriyosanız
ikikizannesi Hulyao ya pardon ben o kismi kacirmisim sutunuz olsun tabiki ama soyle dusunun porsiyon azaltmak az az sik sik ymeek bol su icmek sutu azaltmaz ben uc cocuk annesiyim cok yiyince cok sut olmuyorki birde mesela karnimi doyurmaya firsat yok yinede sut var yemedigim halde
Hulyao ikikizannesi Allah yardimcini olsun valahi hareketsizlikten iyice sustum galiba fazlada yemiyorum ama kilo almaya meyilli bı vucudim var özellikle basenden
ikikizannesi Hulyao genelde kilo kafaya taktiginda degilde takmadiginda veriliyor bunu unutma zamanla verirsin