_BirKalpteikiPrens_ Bu siteden alışveriş yapan oldu mu acaba güvenilir mi yaptiysaniz memnun kaldınız mı yardımcı olursanız sevinirim
Buuseg _BirKalpteikiPrens_ güvenilir site. Bebek bezi ve sudocrem filan almıştım. Aldığım gün verildi hemen kargoya. Bence başarılı bir site
ZmrNsa09 _BirKalpteikiPrens_ gayet güvenilr ve cok hizli geliyo kargo en dandik ürünü bile özel kolide gönderiyolar paketlemeside cok profesyonel oluyo rahatlikla alabilirsiniz fiyatlarda diger sitelere göre bi tık uygun oluyo sanirm bide 25 tl üzeri kargo bedavaydi degismediyse
_BirKalpteikiPrens_ Elika00 yaa ilk defa yapacağım da tereddütte kaldım danışmak istedim teşekkür ederim yapayım o halde rahatlikla 🌼
Mavisimbenim _BirKalpteikiPrens_ geçen aylarda de facto ürünlerinde kampanya vardı çok düşük fiyatlara takım aldım Amazon’dan indirimleri harika kargoları da çok hızlı güvenle alabilirsin ben alıyorum
_BirKalpteikiPrens_ Mavisimbenim teşekkür ederim bende alışveriş yaparım artık güvenle teşekkür ederim 🤗
aylinbb bluem amazon.com.tr üzerimden alışveriş yaparsanız gümrük vergisi olmaz. amazon.de gibi alman sitesi üzerinden de alışveriş yapabilirsiniz o zaman gümrük vergisi olur sadece
hlmeoztrk _BirKalpteikiPrens_ ben kızıma hikaye kitaplarını ordan alıyorum sürekli güvenilir çok da memnunum hatta kitabı bile özenle paketliyorlar