mommom_ Sevgili anneler , emzirme dönemi gibi tehlikeli(kilo açısından) bir dönemden geçiyorum , gebelikte 8 kilo alan ben , 6 ayda 13 kilo aldım emzirme döneminde 😒 online diyetisyen tavsiyesi olan varsa yazar mısınız ?
Tugraninannesi mommom_ yarın için @dyt_mervesagir dan randevu aldım bende araştırmalarım sonucunda baya bir memnun kalan vardı isterseniz bir araştırın
Taze1mom mommom_ ben kendi diyetisyenimi aşırı öneririm @diyetisyenvuslatbakay İnstagram hesabı ben emzirirken 2 ayda 13 kg verdim şu an koruma dönemindeyim 💃💃 Çevremde kiminle tanıştırdıysam hepsi mükemmel kilolar verdi 😍
Gizemagar mommom_ dyt. Irem sultanoglu suan da hala kampta devam ediyorum cok memnunum ve hic bu kadar cok yiyerek kontrollu kilo vermemistim idealime inene kadar devam edecegim irem hanimla tavsiye ederim
Nedenneden mommom_ Diyetisyencevahirozgul instası bu yeğenimi 20 kilo zayıflattı tüm ailem ve çevremiz elinden geçtik memnun kalmayan olmadı çok da uygun fiyatları bi görüşebilirsiniz eda yönlendirdi diyebilirsiniz 🙏
mommom_ Tugraninannesi teşekkür ediyorum bakayım ben de , inşallah siz de memnun kalırsınız , fiyat nedir acaba ?
minnakbaby mommom_ diyetisyen mervesayin i takip ediyorum instagramdan. Guzel.tarifleri ve yorumlari var bi bakin 😊
Minnakkayram mommom_ yuzyıze gorustugum dıyetısyenım var onlınede verıyor yemek yıyerek kılo verıyorum ve her hafta lıste degıstırıyor
Metehan- Diyetisyen ilayda Şahin kesinlikle işinin ehli biri. İlk doğumumda kalan kilolarımı birlikte verdik. Yiyerek zayıfladım diyebilirim. 63 kilodan 52 kiloma geri döndüm😊. Tavsiye ederim bakmanızda fayda var
ZMK mommom_ büşra çayır ve cansu bakla ikisiylede bizzat görüşerek gittim online da diyetisyenlik yapıyolar hele cansu hanım o kadar ilgili ve samimi ki