Kubramagdalena Kızlar yatılı bakıcı almayı düşünüyorum hem ev işlerine yardımcı olsun diye. Nerden buluyorsunuz? Kaç tane şirketle görüştüm doğru düzgün dönüş alamadım. Şirket dışında nasıl bulabilirim?
Cansuuu8 Kubramagdalena şirketler uçuk fiyatlar istiyor birde kendilerine komisyon benim yardımcım işten ayrıldı 1,5 ay oldu hala bulamadım 7 bin vericem ama onu bile beğenmiyorlar 9, 10 dan aşağı yok maalesef
Birkucukkelebek Kubramagdalena eş dost tanıdıklara söylüyorum onlar evine gelen yardımcılarına söylüyor o şekilde buluyoruz. Şirketlerle çok zor
Kubramagdalena Cansuuu8 evet şirket komisyon alıyor bi maaş kadar birde 8500 liradan aşağı yok resmen
Kubramagdalena Birkucukkelebek şirkete komisyon vermek istemiyorum açıkçası ama alanya antalyada yaşıyorum burda birini bulmak da çok zor napıcam bilemedim acil ihtiyacım var
Cansuuu8 Kubramagdalena ben iştanbulda bile bulamadım çünkü Türkmenistan kapıları kapalı giriş çıkış yok Özbek ler var ama dediğim gibi uçuk fiyatlar istiyorlar ama sahibinden ilan verebilirsiniz ben verdim 2 kişi aradı tabi yazacağınız fiyatta önemli 7 bini bile kimse beğenmiyor