AAhsenn 0-6 ay arası bebeklerinizi gece uykusuna kaçta yatırıyorsunuz 9 diye planlamıştım bebeğim 25 günlük ?
iremceren AAhsenn bana doktor kış dönemiyse 7 de yatış 7 de kalkış yazsa 8de yatış 8de kalkış demişti ama herkesn hayat düzeni farklı kendnze göre düzen saati seçin
Sdmte AAhsenn 5 bucuk aylık oğlum 2 aydan 4 aya kadar 9 bucuk 10 da uyuyordu. 4 bucuk aylıktan beri akşam 8 gece uykusuna geçmiş oluyor
Eyllada Benim ki 3 aylık 9 da uyumuş oluyor sabah 6:30 kalkıyor normalde 8de olur ama babasınin işten gelişi onunla vakit geçirmesi gerektigi için bu şekilde düzen oluşturdum makul kabul edilen 8
AAhsenn Eyllada 9 da uyuduktan sonra ara ara uyanmalarında karnını doyurup geri uykuya geçiriyoruz değil mi ? İlk bebeğim biraz tecrübe edinmek istiyorum sizlerden
Gmghm En geç 9 a kadar uyumuş oluyo sabahta 7 gibi uyaniyo gece uykusunda bazen 1 bazen 2 defa emmek için kalkiyo tekrar geri uyuyo
AAhsenn Gmghm ne kadarlık bebeğiniz benimki 25 günlük olduğu için mi gece 3 4 kez uyanıyor emziriyorum her uyandığında küçük olduğu için çabuk acıkıyor sanırım geceyi bi düzene oturtmak istiyorum