ceybug Kızlar kafayı yicem bebegim 4 aylik olcak yatırınca agliyo Kucağa alınca süs.iyo kucakta gezmek istiyo kolların koptu napcam ben
Ccyyln ceybug 4 ay 8 günlüğüz biz de tüm uyku düzeni yerle bir sürekli uyanık kalmak istiyor atak dönemine girdiler galiba
Nurse2121 ceybug atak dönemi benim kızımda öyle su an uykuda ağlıyor kucagımda kalmak istiyor hep bazen uykusu var ama uyumamak için ağlıyor geçecektir siz hep ona gülümseyin 😌
kivanccmom ceybug atak değil aslında kucağınızda gezdirmenizi etrafı keşfetmeyi istiyorlar bu aylar böyle dünyaya adapte olmaya çalışıyorlar size tavsiyem bebek arabanızın tekerleklerini silin ve evde o şekilde dolaşın çok rahatladım ben öyle
ceybug Eceedemiiir kusmasi da oldu durmuyordu doktora goturduk idrar testi falan yaptı ama şükür sonuç temiz çıktı o zaman atak mi geçiriyor ki
Eyllada Benim ki 3 buçuk aylık sanırım başladı meme reddi var sürekli etrafı izlemek istiyor uykuya direniyor ağlayarak uyuyup ağlayarak uyaniyor inşallah geçicidir
kivanccmom Eyllada ayakta gezdirerek emzirin bebek arabasının tekerleklerini silin evde arabada uyutun