2021_asel Zeynoopink Bebe yağıyla karnına masaj yap rahatlasın sonra karnını doyırduktan sonra sırtına vur gazı cıksın eger halen rahatlamıuorsa damla al cnm
Zeynossunannisi Zeynoopink sabır ve kabullen kendini alıştır benim kızım 3.5 aylik hâlâ aynı maalesef damla masaj dus bende hepsini denedim ama olmuyo
expectopatronum Yusufagahinannesi ben de 2 gündür bunu kullanıyorum sizde ne kadar sürede etki etti acaba? Ikınarak kakasını yapabiliyo gazını da emerken çıkarıyo biraz ama kıvranmaları hiç bitmiyo uykusundan kıvranarak ağlayarak uyanıyo hep en fazla 1 saat uykusu var gece boyunca uyuyamıyo kıvranmaktan uyanıyo ağlıyo emiyo ağlıyo bu damladan çok ümitliydim ben de 😢
FadimNil-yade Beyaz gürültü dene Mutfakta aspiratör sesiyle 3 ay geçiridim. Biogaia damla ve sab simplex iyi geldi bize ama doktor kararıyla ve masaj saat yönünde YouTube filan var zaten ayrıntılı masaj ayrıntılı gösteriyor Allah sabır versin biz 6. Ayımıza giricez daha yeni yeni geçiyor.
mlkgkdmr Beyaz gürültü işe yarayabiliyor ben de 3 ay telefondan elektrik süpürgesi sesiyle yaşadım resmen 😄
BuseBlt Zeynoopink masaj, banyo, beyaz gürültü, damla. Ama bizde hiçbiri ise yaramadı. Beyaz gürültü uykuya geçmesini sağlıyordu bir de damla gaz için ama geçmiyor tabi. 2 buçuk aydan sonra azaldı
Melek0205 Zeynoopink benim bebeğime hiç bi damla fayda etmemişti ama kendim gasicon diye bi damla aldım kullandım bebişte rahatlamıştı