Nevakizim Merhabalar, bebeğim 24 günlük doğumda dr. Sakral gamze diye not almış kalça üstünce oyuntu var. Benim bebeğim gibi olan var mi acaba? Korkmalımıyım.😔 Dr. 40 dan sonra kalça ultrasonu cekilirken bakılir dedi pek bilgi vermedi.
rua_da_senhora_das_verdades Nevakizim Benim oğlumda vardı büyüdükçe düzeldi diyebilirim.. herhangi bir şey yapılmadı. Ultrasonla bakılır. Riskli görünürse mr isteniyor sanırım. Risk yoksa ultrason yeterli oluyor.
Esraaakrky Nevakizim benim kızımda da var sağolsun doğumdaki doktor farketmemiş bile. Sizin doktorunuz iyiymiş. Ben kızımın altını bezlerken farkettim. Kalça ultrasonunda da sıkıntı çıkmadı şükür
Katya Nevakizim benım kızımda da var canım. Kalça ultrasonunda bakıldı. Bişi çıkmadı. Genel olarak sorun çıkmıyor sanırım.
mervemir- Nevakizim benimkinde de vardı fsrketmemişler ben farkettim usg çekildi sıkıntı çıkmadı merak etmeyin sizde
busra9191 Benim oğlumdada var canım ultrasonla bakıldı sorun yoktu genel olarak zaten korkulacak birşey değilmiş bende korkmuştum ultrason yaptırırsın mutlaka için rahatlar
Ertugrulnannesiii Nevakizim kesinlikle sıkıntı yok o gamzede elbette ki kontrolünüzü muhakkak yapın.bizde de var çünkü aynısı💕
Esraaa55 Nevakizim benimkinde de var ultrasom genelde temiz cıkıyor canım merak etme önemli birsey olsa hemen ultrason cekerlerdi
Nevakizim eymenzeynep aynen baska bi doktora da goturecegim zaten ay kontrolünde. Bilginiz var mı acaba?
cagil2501 Nevakizim benim kızımda da var canım kalça ultrasonunda sıkıntı çıkmadı yukarı doğru çıkıp belinde iki gamze oldu bende ve babasında da var hatta sıkıntı olmuyor genel olarak