Uykusuzhayat Biri gaz diğeri probiyotik biliyorum ama bulunduğum yer küçük çocuk doktoru yok metsil aldım fayda etmedi sürekli ıkınma halinde çok rahatsız hiç uyumuyor 25 günlük sizce hangisini alıp deneyeyim illa ikisi birliktemi fayda eder?
Kimyageranne123 Uykusuzhayat sap simpleks ve nurse Harveys çok etkililer. Bütün markaların gaz damlasını alıp kullanmıştık kızıma zamaninda
Pelinnsogluu Uykusuzhayat sab simpleks ile nurse harveysi birlikte kullanmıştım iyi geliyordu biogaia da kullandık ama her cocuk farklı tabiki kime hangisinin iyi geleceğini bilemeyiz denemekte fayda var
SCerenY Uykusuzhayat biz ikisini birlikte kullanıyoruz. Biogaiayı günlük düzenli veriyorum, sabsimplex de acil durum damlamız. Çok sıkışırsa ve gazını çıkaramazsa veriyorum
Phersephone Uykusuzhayat mavi olanını kullandım ,her sabah biogaia 5damla verdim ,kriz anlarında da Nurse 10damla bazen daha fazla kendime göre uyarladım bizde rahatlattı ama iş işten geçmeye başlamıştı 2ay kullandık . Ama biogaia doğduğu günden itibaren
Ozgeayazmuhammed Biogaia ile başlayıp sab simblex ile 3.ayi bitirdik darısı başına ☺️gaz masajı da yapmayı ihmal etmeyin oda çok etkili
Uykusuzhayat Ozgeayazmuhammed ya okadar gaz masajı videosu izleyip yapıyorum birtane bile pırt yaptıracağım çocuğuma 😀