Aliveannesi96 Hanımlar daha önce tampon hiç kullanmadım sadece duydum otele rezervasyon yaptık denize havuza girmek istiyordum belli olur mu dışardan sızar mı başka insanlara hijyen açısından zararı var mı
aslansmomm Aliveannesi96 ayy benim içim kalkıyor hiç nasıl bir şey görmedim bile ama ne bileyim kullanmadım😂😂
HLmom Aliveannesi96 kesinlikle güvenle kullanabilirsiniz çevre dıştan anlamaz sizde tanpon ile çok rahat edersiniz
bambiii Aliveannesi96 ben kullandım tatilde, sızdırma vs yapmıyor , ama siz her havuz deniz sonrası tamponunuzu yenileyin daha sağlıklı zaten şişiyor😀
doga112 Ben denedim kullanamadım takmak zor geldi. En iyisi geciktirici adet olmadıysan eczaneden alıp kullan kesin gelmiyor kanama
Nsli aslansmomm kesinlikle kullan derim 😇 çok iyi birşey pet kullanmayı sevmiyordum adet olmak istemezdim şimdi adet olmuyormuş gibi hissediyorsun 🥰 ilk deneme için normal boy almanı tavsiye ederim 😊
Mdkakam113 Ben kullandım korkma kullan zaten suya girince şakır şakır asla kan gelmez su resmen kanı durduruyor
Aliveannesi96 Kızlar hepinize çok teşekkür ederim 🌸 alıp kullanayım adet geciktirici düşündüm ama o kadar ödemle şişlikle uğraşmak istemedim ❤️
Nsli aslansmomm biraz gönderiyorsun hissetmiyorsun zaten 😊 parmağının yarısını gönderiyorsun affedersin ama 🙈