Aycagan Kizlar merhaba ben bebek bezi 2 numara Prima kullanıyorum memnun kalmadım yardimci olur musunuz bez konusunda
Sabriyeilke Aycagan ben ilk baslarda sleeyp kullandim sonra degistirdim suan yaklasik 6 aydan beri migrosun malini kullaniyorum tasma vs olmadi
Loran Aycagan bende 2 aydır sleepy kullanıyorum sağlık açısından en iyisi diyelirim araştırarak kullanmaya başladım hiçbir sıkıntı yaşamadık şimdiye kadar
Zhl06 Aycagan doğduğundan beri molfix kullanıyoruz çok memnunum sleepy kullandık bi ara yarım paket kadar hiç memnun kalmadım pişik yaptı
Suleilkim Aycagan bende prima 1 kullandım.iyiydi şimdi sleepi kullnyorum memnunum bezden başka beze geçince pişer ama ben problem yaşamadım
Ceyylin Molfix dogdugundan bu yana 4 aylıgız çok iyi tek bişeyi var lastıkletı iz yapıyor başka kullanıpta yapan var mı
Zumraderya Ceyylin aynen kızım 1aylik 2numarasi iz yapıyor büyük olmasına rağmen sırtından da çıkartmaya başladı 1haftadir. ilk zamanlar beğenmiştim şimdi bitsin diye dört gözle bekliyorum Prima aldım o da kokuyor 🤔
GoncAy Bende sleepy kullandım pişik olduk ondan mıdır diye değiştirdim migros minies aldm çok memnunum sleepyde taşma olmuştu bunda hiç olmadı pişiğimizde geçti
Taze_anne Aycagan bizde prima kullaniyoduk premium care olandan ama degistirdim migrosun minnies i kullaniyorum 1haftadir tasma vs olmadii pisik de yapmadi cok sukur islak mendilinide minnies aldim cok memnun kaldim
Ceyylin Zumraderya kakası arka taraftan çıkıyor buda çok mormal çunku aşırı sıvı oluyor bez emmeden yaptıgı gınibı çıkıyor dıger bezlwroçı kullanan arkadaşlarımda aynı durumu yaşadı