Hellomoto Merhaba kızlar 9 aylık bebeğim surekli başını kaşıyor saçları gür bit falan yok hergun banyo yaptırıyorum neden olabilir sizce
mervemir- Hellomoto bizimde öyleydi atopik egzama çıktı saçlarının arasından Bi kontrol edin kızarıklık döküntü falan var mı
Btlervtgr Hellomoto Benim oğlumda uykusu gelince basını kasır kulagını tutar canım ama havalar çok sıcak artık belki sıcaktan da bunaldıgı için yapıyo olabilir🌸
2021_asel Hellomoto Kızarıklık dokuntu yoksa egzama yoktur canım brnım kızımda sankı sacı ıslakmıs gıbı terliyor kaşınıyor dibi ıslak olduğu için terliyor kaşıntı yapıyor normal havalar sıcak ya
Glcntna Hellomoto biz 5 aylığız bizdede aynı sürekli kafasını kaşıyordu kafası terliyormu terlediği için kaşınıyordur dedi . Onun için d3 vitaminini 4 damlaya çıkardı . Terlemesi azaldı daha az kaşıyor kafasını
Hellomoto Glcntna anladım bende Bi sorayım doktora aslında bize d vitamini 400 yerine 600 a çıkarmıştı öyle veriyordum oda azmi geliyor bilemedim aşırı çok terliyor teşekkür ederim yorumunuz için