Feyzosumunannesi havuctarator daha 9 gunluk takıp etmez tabıkı onlar suan net göremıyorlar anca 2 3 aydan sonra takıp ederler benım kızım 1 ay 5 gunluk sese tepki verıyor ama parmagımı gözüne yaklastırdıgımda tepkı verıyor anca gozune degınce gözünü kırpıyor
Gmznr2909 havuctarator 5 haftadan sonra yakın cevresini görmeye başlar yaklaşık 8. Ayında görme duyusu tamamlanır.. heyecanlısin anlıyorum ama daha çok erken 😁
Feyzosumunannesi havuctarator Benimde öyle ama bende cok arastırıyorum dogmadan baslamıstım herşey merak edıyorum bende 😍
minikfarem__ havuctarator İnternetten araştırın. 1 aylık bebeğin gelişim özellikleri diye. Ya da neler yapabilir diye . Onları takip edebilirsiniz ama her çocuğun gelişim özelikleri farklıdır hepsi aynı anda yapmıyor
babyandmom1 Takip için daha çok minnak bebeğinize yakın durun gözlerine bakmaya çalışın. Zamanla daha net ve uzağı görecek sağlıkla büyüsün 🙂
Gmznr2909 havuctarator doğal bunlar daha taze annesin internetten bol bol araştır burada çok bilgili anneler var buraya danış doktoruna sor ama acele etme daha dünya ile henüz pek bağlantısı yok