3,5 aydan belli meme reddi biberon mama reddi yaşıyorum yeni yeni duzelmeye başladı .tam anlamıyla olmasa da .sutum çok az kaldı sagmaya çalıştım sürekli ama sürekli ağlama krizine girdiği için uyuttugumda ancak sagabildim .bı gün benim için bı yıl gibi geçiyor doktora gittim kaç defa emzir diyor .ya afedersin de salak gibi emmeyen memede kriz geçiren bebeyi ben nasıl emziriyim gel de göster nerde yanliş yapıyorum.diyoruum ki emmiyor emzir diyor .ya sabır.biberonla bile almadı çocuk ya kaç kere acile de gittim boşuna canını yaktilar bebemin .bı rde o kadar şanssız bı insanim ki seçmece gibi doktorlar geliyor . çocuğum saçını çekti diye bırak diye bağırdı bı sini r bı sinir en son dayanamadım 2 sene fazla okudun diye havalara girme diyerek çıktım .eşimle bana el kol yaparak triplere falan giriyor … anlamıyorum.cok fazla yoruldum yıprandım .5aylik oğlum ama nasıl geldim bu aya bi ben bı Allah bilir .4.ayda bı iki tadım yapmıştık kaşık görünce ağlardı ver diye şimdi onu da yapmıyor. İştahsız ..aç bırakıyor kendini o kadar mama çöpe döktüm ki her mamayı denedim .canı isterse yiyor istemezse ağlıyor .evde yüz tane biberon var .yerse diye aldım .ben çok güzel bı hamilelik geçirdim benim bebeğim niye böyle oldu ki ya ..güzelden kastım mutlu .yoksa genelde hep ağrılı geçti .velhasıl derdimi anlatiyim dedim birde şu krizi önleyecek herhangi bişey var mıdır ne yapmam lazım kaç saate bı mama veriyim .ya da ağladığında mi veriyim bı duzen oturtuyorum ama bu seferde krize giriyor .yardımci olabilecek bilen biri var mı