Senaelif1 Bebeğim 4 ay 17 günlük bazen sinirli bir şekilde mızmızlanıyor boğazını tahriş edecek derecede söyleniyor bunun sebebi neden olabilir memeyi de almıyor kafasını çeviriyor normalde emiyor kucakta veya oyun oynarken susuyor ama anlamadım gitti
Senaelif1 Nazlican binde bir mama veriyorum çok sık değil meme reddi oluştuğundan beri çok sık vermiyorum
Senaelif1 Nazlican yani doktorumuz uyku düzeni değişebilir dedi değişti de canı isteyince emiyor ve zaten emerek uyuyordu şimdi daha beter oldu yanında yatmamı istiyor memede uyuyor düzene binmişti ama eski haline döndü bende ayak düşündüm ama oynayınca gezdirince susuyor acaba gerçekten sinirleniyor mu yoksa keşfetmek amaçlı mı yapıyor anlamadım
Nazlican Senaelif1 Herhangi bi sağlık problemi yoksa normaldir o zaman bu hareketleri Her bebek hemen hemen yapıyor bunları bazı dönemler
Senaelif1 Nazlican yok bir problem yani zannetmiyorum huzursuz değil çünkü ateş öksürük ağlama vs bunlar yok
Nazlican Senaelif1 Mevsim geçişleri bile etkiliyor Bizimkide mesela uykuya direniyor son 1 1-1 bucuk aydır 6 ay yeni bitti Uykusu gelince uyumak istemiyor sakinlemiyor Anca dışarı çıkartacagız öyle uyuyacak 🤦🏻 Her gün ayrı değişim gösteriyorlar
Senaelif1 Nazlican bizim de eskiden yatağa koyunca uyurdu yine emerek uyudurdu ama uyurdu akşam 7 dedin mi gece uykusuna geçerdi şimdi saatte bir uyanıyor canı isteyince uyuyor duş aldırıyorum yok dışarı çıkartıyorum yok geri uyanıyor huy değiştirdi çocuk