d190516 Kızlar 4 gün önce Doğum yaptım iki gündür göğüslerim taş gibi ve çok ağrı yapıyo bebeğim ememiyo taş gibi olduğu için sağıp makineyle öyle veriyorum acile gitmem gerekir mi sizce baya ağrı yapıyo çünkü
MerveGedik d190516 sert olduğu icin ve süt dolu olduğu icin birden gider süt o yüzden ememez ilk başta biraz sag sonra göğsünü ver emsin o şekilde boşaltın biberon verme
Cansin d190516 hayir tamamen dogal, icinde sut oldugu icin oyledir, aksine sevinmen lazim emzir sonrada sutu sag elinlen saga biliyorsan ucundan cekip sag cok ise yariyor ben de cok aci cekmistim o yandan ama sagdikca azda olsa azaliyordu sancisi
Martannesi03 d190516 canım dayanabileceğin sıcaklıkla havlu bez tarzı biseyi sıcak sıcak goguslerine koy ilk zamanlar dediğin gibi bendede durum aynıydı bana baya iyi gelmişti
Asafeymeninannesi d190516 Öncelikle Allah analı babalı büyütsün inşaAllah 🙏 ☺️ ❣️ Normaldir Bizim minik 1 ay boyunca emmedi. Her defasında sağıp veriyordum. Sıcak suyun altında masaj yapıp ardından emzirmeniz yada sağım yapmanız azda olsa sizi rahatlatacaktır 😌
d190516 MerveGedik Cansin BusraMiran Martannesi03 Asafeymeninannesi Dilbrkzmr Dilbrkzmr Çok teşekkür ederim kızlar hepinize 😘buraya yazdıktan sonra az biraz emzirdim sonra da sağım yaptım biraz rahatladı o sıcak havluyu demedim ama pek işe yaramadı maalesef 🤦♀️İki üç gün idare Edicem bu şekilde olmadı doktora gidicem artık
BusraMiran Mastit olmuşsunuz sanırım vücudunuza sıtma yapabilir sıcak buhara tutun göğüslerinizi boşaltmaya çalışın sağarak veya emzirerek
Dilbrkzmr Çok ağrı yapıyorsa kizariklikda varsa mastit olabilir . Sicak havluyu beklet. Eğer lahana bulabiliyorsan dondurucuda biraz bekletip sutyenin icine göğsünü saracak şekilde koy benim o sekilde geçmişti
Cerennnnn Benim de hem gögüs uçlarım çok fena yara oldu hem de normal doğum yapmama rağmen çok sütüm yok. Hem göğüs uçlarım için hem de sütümü arttırmak için ne yapmalıyım tecrübeli anneler😕 bu arada doğum yapalı 3 gün oldu
MerveGedik d190516 sıcak dus al suyun altında sis olan bölgeleri ovala masaj yap yada buz gezdir oda fayda eder bide ters şekilde emzirebilirsin bebeğin vücudu koltuk altına doğru durucak şekilde ben o şekilde atlattım canım