AtiyeAta Mervea avent çok memnunum. Doğduğundan beri hep avent in ürünlerini kullandım hiçbir sorun yaşamadım. Pipetliyi de 8. Ayı biter bitmez verdim ve çekiverdi😊 damlatmaz olanları tercih edin rahat edersiniz.
Mervea Sinemnar koku yapıyor mu aklımda aventin vardı kullanıcı yorumlarında koku yaptığına dair şikayetler oludum
smsmzyc Bu pipetli suluk 6.aydan snr kullanılıyor değil mi bebeğin emmesi kolay olsun die normal suluktan farkı nedir
Sinemnar Ebrcrkc benim bebeğim 13 aylık internete bebekleri pipetle su içmeye alıştırma yazın çıkan videolarda göreceksiniz zaten ben o şekilde ufak ufak fazla zorlamadan alıştırdım sonra zaten zamanla kendi alışıyor
Sinemnar Mervea hayır ben hiç koku sorunu yaşamadım bende avent ye o sorunu damlatma sorununu okuyunca bunu aldım çokta kullanışlı çevremde bir çok arkadaşım da kullanıyor gayet memnunuz
Sinemnar Mervea bende arıyordum arkadaşımda görünce fiyat konusunda da uygun olunca hiç kaçırmadan aldım umarım sizde memnun kalırsınız
Esra93 Mervea Wee baby marka almıştım ters dönse bile su akıtmıyor bir çok suluk alıp en son bunda karar kıldım çok memnunum 8.ayında pipetle çekmeyi öğrendi şu an 9,5 aylık bu suluğu kullanıyoruz 😃
AtiyeAta Mervea ben öyle bi sorunla karşılaşmadım. Nasıl yıkıyorsunuz acaba ? Ben bebeklere özel bulaşık deterjanı aldım, ayrı bir bez ile yıkıyorum.