Gece_ekspresi Bizimde vardi dudak bagimiz evet on iki disi bosluklu 2 yasinda doktora gittik ama bisey olmaz dedi ondan sonra oglum tabu oyuncak atindan yuz ustu dustu ve dudak bagi koptu baya kanadi simdi yok mudahale gerekmez dedi doktor
Gece_ekspresi Bizimde vardi dudak bagimiz evet on iki disi bosluklu 2 yasinda doktora gittik ama bisey olmaz dedi ondan sonra oglum tabu oyuncak atindan yuz ustu dustu ve dudak bagi koptu baya kanadi simdi yok mudahale gerekmez dedi doktor
SetenayCo Gece_ekspresi sevgili anne, az önce bir anne daha yazdı, bebeği düşünce kopmuş. O kadar sıkı bir şey değil demek ki. Peki dudak bağı koptuktan sonra dişler birbirine yaklaştı mı?
Gece_ekspresi SetenayCo yeni koptu zaten 2 ay falan oluyor hemen nasil birlesssin ki birlesmez buyuk ihtimal ama zaten dokulmicekmi disleri yenj disler cikmaya baslayinca belki bosluklar kapanir
kirmizibasliklikiz_ SetenayCo merhaba sevgili anne 🌸 benimde kizimin ust iki disi birbirinden ayrık ve bu ayrık olan dişlerinin ortasinda bir çıkıntı var sizin bahsettiginizde bu mu acaba
SetenayCo kirmizibasliklikiz_ evet evet güzel anne, tam olarak anlattığınız gibi. Siz hiç doktora gösterebildiniz mi?
kirmizibasliklikiz_ SetenayCo malesef bizim oldugumuz yerde de cocuk doktoru yok diyebilirim laf olsun diye bakıyorlar buyuk bir sehre gitmek lazim bunun için. Ben dişten yana sanssizdim dislerim ayrikti o yuzden kizimin da oyle olmasini istemiyorum duzelir mi bende merak ediyorum
Marinedeniz SetenayCo bize cocuk doktoru sorun olmuyor ama isterseniz kbb ye gosterebilirsiniz dedi kbb doktoruna sorun isterseniz
SetenayCo Marinedeniz Mistikestik M-alininannesi Peki anneler, dudak bağı olmasa da ön iki diş yine de ilk çıktığında ayrık mı olur, bebeklerde hep öyle görüyoruz?
SetenayCo kirmizibasliklikiz_ dudak bağı olup olmadığımdan bir emin olsam en yakın büyükşehire gideceğim hemen. İmkansızlık zor gerçekten. Kız çocuğu olunca işin içine estetik kaygılar da giriyor ❤️❤️
Mistikestik Aybersa benim kız yeğenim ve erkek yeğenimde de dudak bağı var ikisi kardeş zaten kız olan maşallah çok güzel besleniyor ve şakır şakır konuşuyor çok da erken konuştu ama erkek olan 1.5 yaşında ne yemek yiyor ne de konuşuyor her şeyi parmağıyla işaret ediyor
SetenayCo Mistikestik hımm şimdi işin rengi değişti, hiç etkilenmeyen çocuklar da var demek ki. Peki dişlerinin görüntüsü nasıl çocukların acaba❤️