Sabriyeilke Kizimi birakiyor olmak fikri bile cok zor geldi bana yabanci bakkiyacak ama ondan ayri kalmak bile bitirdi beni simdiden nasil yencem bunu bilmiyorum bayramdan sonra ise basliyacam ama bu aksam hic uyku tutmuyo bakip bakip agliyorum basil yencem ben bunu
Minikom_35 Sabriyeilke ilk 1 ay zorlancan canım sonra alışacaksın görüntülü ararsın fırsat buldukça üzülme lütfen
Minikom_35 Sabriyeilke sonuçta onun geleceği için çalışıyorsun keşke bende kendi ayaklarımın üstünde dursam 5 lira harcasak hesap veriyoruz ne kadar acı
Makbuss Sabriyeilke Allah sabır versin sana aynı durum benim içinde geçerli eylülde kreşe vereceğim ve ise başlamam gerekiyor kızım 7 aylk olacak inşallah başladığında ama hergun nasıl ayrılacağım nasıl bırakacağım diorum kendime eşime napalim hayat şartları mecburuz ilk ay zor olsada inşallah alışırız kolayca hepimiz 😞
Arin31 Sabriyeilke bir hafta oldu işe başlayalı ilk gece buzluktan süt çıkardım diğer gün bakıcı versin diye çok zoruma gitti oturup ağladım stresten migrenim tuttu halen alışamadım sık sık görüntülü arıyorum Bebek kamera siparişi verdim hep izlerim artık Rabbim yardımcımız olsun herşey onlar için
Sabriyeilke Minikom_35 ya bilmiyorum iyi bir gelecegi olsun diye caliscam yine onun icin ama yuruegum kaldirmiyo daha inceride kinusuyorduk bu konuyu esimle ama bu aksam bakacak olan kisiylede konustuk fiyatta anlastik bu aksam iyice dank etti ayri kalacagim uyku girmiyo gozume
Sabriyeilke Makbuss insallah canim benim tek arti yonum karisimda olacak kayinpederim ikinciye evlendi kadini daha onceden taniyorum bu aksam kinustuk bakarim dedi dedesi bende ilgilenirim gelince alirsin dedi
Sabriyeilke Arin31 ben zaten tek gogusle emziriyorum oda onu sadece uymak icin ariyo gunduzleri pek aramiyoda ne bileyim ya ben simdiden boyleyim baslayinca ne olcak bilmiyorum uyurken uyandir karsiya ver tekrar uyabildi ama acaba ay yine basladim aglamaya
Makbuss Sabriyeilke bak o yönden iyiymiş bari ben Allah a emanet edip bırakacağım kreşe üzülme kim işterki bırakmayı Rabbim ayırmasın hicbir zaman inşallah bizleri evlatrimizdan
Sabriyeilke Makbuss amin canim ya dayancam artk belli bi sure sonra aliscam helalde bi kac zaman goruntulu aramm zaten o zaman hic calisamm
Nisa3 Allah merhamet vicdan versjn bakiciya sonucta ona emanet edicez Rabbim iyi insanlar cikartsin yavrularinimiz karsina Umarim merhametli vicdanli hass noktasi cocuktur Eve gizli kamara yerlestirin her ohtimale karsi
Sabriyeilke Nisa3 yok o kadarda degil ya guvenmessem zaten vermemde bana agrilmak koyuyor zaten krese guvenemedigim icin vermiyorum malum rabbim herkese sabir versin cok zormus gercekteb
MUGUL Sabriyeilke şirkette 3 kişi yakın dönemde işe döndük. Üçümüzede çok iyi geldi hepimiz çok üzülüyorduk ama inan arada özlem olduğu için belkide bebeğinle daha kaliteli zaman geçireceksin...8 aydır beni tek zorlayan şey uykusuz gecenin sabahında işe gitmek... geçecek şuanki ruh halin dediğin gibi herşey çocuklarımızın daha iyi bir geleceği olsun diye 🙏🏻
Asas Sabriyeilke canım bende 1 ay önce başladım işe annem bakıyor bnde senin gibiydim emerek uyurdu biberon almAzdı . Şimdi ananesiyle yanyana yatıp uyuyor . İlk 1 hafta zor ama alıştıktan sonra oda mutlu bende ☺️ Bnde çok ağladım ama şimdi alıştım korkma .