Ozgetubaturkoglu Kızlar bebeğim öğlenden beri ateşi bir düşüyor bir iniyor şuan 38 derece doktora götürmeli miyim öğlenden beri en yüksek ölçtüğüm derece bu oldu ayrıca öğlenden bu saate 4 saat aralıklarla atel düşürücü verdim
Mavis34 Ozgetubaturkoglu iki gün önce benim.pglumda öğlen başladı ateş giderek yükseldi gece bu saatlerde 39 olunca götürdüm boğaz enfeksiyonu varmış antibiotik verip yolladılar eve geldik geç saatte 40 i geçti ateş-i. Uzun süre düşüremezseniz götürün ilaç gerektirecek birseyi vardır
cikolatahurma Ozgetubaturkoglu ateş düşmüyorsa sürekli bir inip bir çıkıyorsa enfeksiyondan olabilir benim oğlumun da 2 gün boyunca öyleydi en sonunda acile götürdük boğaz enfeksiyonu olduğunu öğrendik antibiyotik ve iki ateş dğşürücüsğnğ aynı anda kullandık geçti şükür antibiyotiksiz geçmez sanırım gidin bir an önce biz sadece 1 gün kullandık antibiyotiği fazla vermek istemedim hemende kendine geldi
Ozgetubaturkoglu ipekk05 boğazında hafif kızarma var dedi doktor calpol ve dolven verdi 4 saat arayla dönüşümlü kullanacaksın dedi iki gece daha ateş devam etti sonraki gün geçti çok şükür