QueenMommm Ayy burda çok gördüm böyle post nerden bilirdim benimde başıma gelecek 8 aylık dönmekten uyuyamiyo ya tam dalıyor pat yüz üstü dönüyor uyanıyor ay deli olcam siz nasıl yaptınız
oznur23 QueenMommm aynen öyle dönmekten uyuyamıyor ben memede uyutuyorum destekli uyuduğu için mi böyle yapıyor diye düşünüyordum
Mavis34 QueenMommm off benim.oglumda yarın 8 aylık.oluyor 1.5 aydır durum aynı gece bazen 10 15 dk da bir kalkıyor yüzüstü donuyor emeklemeye çalışıyor son günlerde.tutunup kalkmayı öğrendi şimdide.her dönmese ağlaya ağlaya kalkmaya caliisiyo ben perişanım.uykusuzluktan
QueenMommm Ayse31-47 ayy deli olcam önceden dönmesini isterdim şimdi dönmeye başladı hiç iyi olmadı hareketlendikce zorlaşıyor bu bebeler 😁
Alpereninannesiiii bir yaşına girecek hala aynı. dalamıyor dönmekten döne döne kendini uyartıyor vallahi uykusu sıfır bu nasıl bişey anlamadım 🤯
Mavis34 QueenMommm hepimize inşallah. Evet gerçekten öyle. Artık emeklemezler felan dakika başından ayrilamiyorum
Mavis34 Ayse31-47 off Allah yardımcın olsun b3n bebekle iai bıraktım şuan hic cesaret edemem calismaya