Papatya2636
Saati yaklaşmadan ılık duş aldır güzelce karnına bacaklarına ayak altına masaj yap iki bacağını bağdaç kurarak otur bebeğin cenin pozisyonunda olsun kafasını iç dirsek kısmında biraz gövdesinden yüksek tut göğsünü mutlaka makaslayarak emzir emzirirken besmele Çek emzirdikten sonra gazını iyice çıkar ben pat pat yapıp sıvazlıyorum sırasıyla devam et pat pat sıvazlama alta inmeden gazı üstten çıksın diye, sırtını göğsüme yaslayıp bacaklarını içeri cekiyorum sanki yer tuvaletine oturur gibi tutuyorum bebeğimi emzirdikten sonra hemen yatırma bi 10 dk geçsin sakin loş bi ortam hazırla saatleri gelince ben müzik falan acıyordum hareketli sevmiyor benim kız sakallı adam şarkısının hastası 🙈 böyle yaparak ben kolikten kurtuldum ha bide nurse harvey’s kullandım baktım gazı hafifledi ben böyle yaptıkça 2 günde bir verdim yavaş yavaş azalttım ayağından çorabını sadece gece uykusuna geçerken çıkart gün içinde hep ayağı çoraplı olsun inşallah sizinde bi an önce biter kolik annesi olmak çok zor Allah yardımcınız olsun ama geçiyor zor olsada 3 aylık oldu kuzum hatırlamıyorum bile artık şükür ( a bide yedigime içtigime çok dikkat ederdim ilk başta baktım gaz sorunu devam ediyor kısmadım hiç herşeyi yedim sadece soğuk bişey tüketmiyorum hala )