Hatay31 Merhaba anneler aranızda emziren anne diyeti artı leslie yapan var mı ne kadar sürede kaç kilo verdiniz ben 2 gündür diyetteyim 150 gr gitmiş ama bayrama kadar 5 kg falan verebilir miyim 72.6 yim 60 ideal kilom metabolizmamda 1300 lerde biraz yavaş yani destek olalım birbirimize aynalara bakmak istemiyorum artık
Songena19 Hatay31 valla ben bir ayda zor verdim 5kg😭ama herkesin bünyesi farklı daha fazla da veren vardır ama ben yarım saat yürüyüş aralarda Leslie yapmaya çalıştım diyette yapıyorum ama ara ara kaçırdığım zamanlar oldu 70le başladım şu an 64.5😅oldum benimde ideal kilom 59 😭valla kilo vermek çok zor iş almak çok kolay
Bertugnunannesi Hatay31 diyet yapmıyorum ama haftada üç gün yürüyüşe çıkıyorum bir saat tempolu yürüyorum yaklasık ön gündür henüz farketmedi ama uzun vadede farkedecegini umuyorum. Leslie çok yoruyor zaten sürekli ayaktayım bebek için bi de leslie perişan olurum o kadar tempolu sporların sütü etkiledigini duymuştum o yüzden yapıp yapmamakta kararsızım ama takip ettigim bi kadın dogumcu 15 dk yapiyor diyette yapıyor onun diyetini uygulamayı düşünüyorum
Hatay31 Songena19 aynen yaa ama kararlıyım inşAllah sonu gelir istediğimiz sağlıklı olduğumuz kilolarda oluruz 🙏 Leslie güzel sıkılaştırıyor diyorlar doğru mu acaba
KEREM0000000 Bebekleriniz kaç aylık, ben geçen hafta instagramdan bi diyet grubuna katıldım ama hemen sütüm etkilendi öğleden sonra göğüslerim boşalıyordu bebeğim de çok huzursuz oldu bıraktım diyeti bu arada bebeğim 2 buçuk aylık
Hatay31 Bertugnunannesi Ben diyetisyen desteğiyle başladım diyete o yazdı listeye 30 dk ls diye ama emzirdiğimi biliyordu🤷♀️
Bertugnunannesi Hatay31 bende bi başlayım sütü etkilemezse devam ederim bunu duyduğum iyi oldu çok teşekkürler