Tugba-K Bebeğim 7 aylık uykusunda sürekli yüz üstü dönüyor yanına yastık koymama rağmen hep tedirgin uyuyorum sürekli yüz üstü buluyorum nasıl engelleyebilirim 🙄
QueenMommm Tugba-K benim kızımda yapmaya başladı bu aralar kafasını yan çeviriyor rahatsız olduğu zaman ses çıkarıyor
Melesss Tugba-K 7 aylık kocaman olmuş yapacağınız bir şey yok korkmayın bir şey olmaz nasıl istiyorsa öyle yatsın. Artık kendini kurtaracak ayda🌸
Uzaybaby Tugba-K valla benim oğlum 8 aylık 3 aydır öyle yapıyo engelde olamıyorum demekki öyle rahat ediyo napalım🫠
nelmali Tugba-K yüz üstü dönebiliyorsa kendini rahatlıkla kurtarabilir öyle rahatsa bırakın öyle uyusun 😊
2minnosannesi0 Benimki de 10 aylik 2 3 aydır cok seviyo öyle yatmayi burda da sormustum birakin yatsın demislerdi☺️
Mizmizmyrtle Tugba-K benimki de 9 aylık yaklaşık 2 haftadır bu sorun var döndüğü bişey değil dönünce dikiliyor kalkıyor uyku sersemi hep uykusu bölünüyor son çare kenarlarına yastık sıkıştırıyorum
Mizmizmyrtle Tugba-K aynen yine bi şekil dönüyorlar ama bilmiyorum ne zaman geçecek her gün yeni bir şey çıkartıyorlar 😂😂
Wanderlust Tugba-K niye engelliceksinjz ki demek ki oyle rahat birakin oyle uyusun nefessiz kalma veya bogulma yasamaz endise etmeyin donmeyi ogrenmis bebek her turlu kendisini kurtarir
Yigitsvlm Benim oğlumda 6 aylık bir aydır dönüyor geceleri saat başı belki yarım saatte bir kalkıyoruz dönünce ağlıyor gözü kapalı ağlıyor ve emmeden de geri umuyor. Yastık koyuyorum bu seferde dönemiyor dönemediği için ağlıyor çözüm varsa bende bekliyorum
boncukkkk Yigitsvlm ağlaması şiddetlenince dış yerini görmüştüm tam kaç ay sürdü bilmiyorum Diş olduğunu bilmiyordum çünkü.saniyorum gaz sancısı inş tez zamanda çıkar yavrucağın Karanfilli zeytinyağı kürü yapın damağına surun hafiftiyor dolapta saklayın geceleri 2 3 defa sürüyordum rahatlardi
Esen3535 Tugba-K bence bırakın dönsün etrafına ona engelleyecek yastık koymayın hatta benm kızım 10aylik 2 aydır öyle yatıyor donee done yatiyo sabah tam tersi buluyorum ayakla baş yer değiştiriyor normal yani
boncukkkk boncukkkk eline yeşil soğan in beyaz yerini verin çiğnesin doğal antibiyotikmis Birde elinize sarılıyor mu ısırmak için