Balkizlarim AlpAslanbabysmom 4 ocakta birden yemek yapıyorum 3 tane evladım var yeri geliyor 2.sinj bir den yıkıyorum 🤍😄😄
Deletedmom3544 AlpAslanbabysmom kızım 21 aylik olucak inşallah şuan azı diş çıkarma döneminde sadece yoğurt yemek istiyo .bende yemeklerden kaşığa az koyuyorum ilk önce kaşığın ön kısmına da yoğurt koyuyorum yoğurt sanıp yiyo 😅😅😅😅
Sahrabalam Kızım yemiyor her yemedikçe tabağı tezgaha bırakırken o görmeden bir fasıl ağlayıp sonra oyuna devam ediyoruz
Sahrabalam Deletedmom3544 el kadar bebeği kandırmaya utanmıyor musunuz nasıl annesiniz😅😅 Bunu yeğenime çok yapardım yavrucak anlayıp ağlar ikinciyi yemezdi
Sahrabalam Deletedmom3544 ben hep düşünürdüm allahım sadece yemeyen bebe bende mi var bu stres sıkıntı sadece bende mi diye ama valla bebeler hep böyle ya kimi görsem aynı şeyden müzdarip
Denizkizi123 Deletedmom3544 bende aynı taktiği çok denedim ama anlıyor hemen çıkartıyor ya kabak yemeğinin içine patates koyuyorum patates oğlum diyorum degiiil diyip tükürüyor ,🤪🤪🤪🤪
Atlasligunler AlpAslanbabysmom saatlerce uyutulmayan bebegimi gogsume koyunca saniyeler sürmüyor uyumasi 🤣😍
Deletedmom3544 Sahrabalam aç karnına geziyolar niye yaparlar bende bilmem ama onlar yemezse bizde taktik çok 😅