Beyza13345 Bebeklerinizin kilosu 5100 olup kilosunu belli etmeyen bebeklerimiz var mi sizinde ? Genetik desem imkanı yok iki tarafta kalıplı bizde ama Bebeğim zayıf görünümlü millete açıklama yapıyorum ilk başlarda çok taktım kafama ama artık takmıyorum
Masalserin2019 Beyza13345 kilosu gayet iyi maşallah. Pardonda onlara ne ? İster zayıf ister şişman kimi ilgilendirir. Açıklama dahi yapma bence
Nlngucluel Beyza13345 cnm bizde de öyle ama maşallah sağlıklı olsunlar gerisi boş 6500 66 cm 3 aylık hala zayıf kısa falan deyip duruyorlar hiç duyma bence
EmirKaanBatuHan Beyza13345 benim oğlumda 2 aylık 3300gram doğmuştu 2 ay kontrolünde 5900gram geldi ama kilosunu hiç göstermiyo erkek bebek. sizindemi erkek bebeğiniz eti çok sıkı zayıf duruyo o yüzden
melisva Beyza13345 boyu gayet uzun kimseye aciklama yapma salla gitsin saglikliysa ne mutlu ❤️ gerisi teferruat
HKyhn Beyza13345 maşallah. Bence boyu uzun olduğu için zayıf duruyor. Yoksa kilosu falan gayet iyi. Bişey diyen olursa da he diyin geçin 😏
Beyza13345 melisva aynen balım ilk önce kendi annem ve kayınvalidem gorumcemler olmak üzere 🥺🥺🥺 ama cidden takmıyorum merak ettim bu şekilde olan var mi acaba
Busra_taskin Beyza13345 canım bizim insanimiz kilolu bebek sağlıklı bebek kafasında hala benim annemde dahil benim oğlumda 2 aylık kontrolünde 5750 ydi boyu 60 cm çıktı hemşire gayet normal dedi ama herkes zayıf diyo bence seninki de normal kilosu boyuda uzun önemli olan sağlıklı olmaları 😊