Busra1735 Merhabalar 6 aylık bebeğim ek gıdaya geçti fakat alıştırma bardağıyla verdiğim suyu reddediyor. İçmek istemiyor. Biraz kabızlığı da var ne yapmalıyım?
DurununAnnesi03 Busra1735 bardakla vermeyi deneyin hiç icmemesinden daha iyidir bebisler bardakla içmeyi çok seviyo😊 Sulukla içtiği halde bardakla verdiğimde hep daha fazla iciyo benimki bizde 9 buçuk aydayız
41umay Busra1735 yaa benim kızımda içmiyor hiç zorla bi yudum ya gidiyor ya gitmiyor hep akıtıyor ağzından bende bekliyim burda vardır elbet bi yolu
Tugcebyrk Ben ebebekten aldığım fuska suyu içiriyorum kızım çok seviyor diğer sulara gööre daha yumuşak içimli belki sever ve içer sizede fikir olsun ☺️
Busra1735 Yakın arkadaşım nuk markayı önerdi baktım baya da güzel yorum var. Sürekli su teklif ediyorum ama ağzına alıyor çekmiyor suyu
Ucansupurge Busra1735 çay bardagi ile icirmeyi dene. Kabızlık için kayısı,karpuz,salatalığın iç çekirdek kısmı, armut verebilirsin 6.aya uygunlar 🤗 purelerine zeytinyağı damlat birde kabızlık durumunda patates,pirinç ve muzdan belirli bir süre uzak dur