Tugce88me Okyanustakibulut bebeklerin ağız yoluyla keşfetmesi herşeyi ağzına sokup tanımak istemesine deniyor
Okyanustakibulut Tugce88me anladım canım valla öyle dönem olduğunu ilk defa duydum ben dişlerden dolayı ağzına götürüyor sanıyordum bebekken 😏😁
GizeminEdizi Bluesmommy ben oral dönemi ,bebeğin ağzına aldığı şeyden tatmin olması diye biliyorum mesela meme emmesi,emzik ve emmesi.Anal dönemde poposu silinirken tatmin olması.Formasyon alırken gelişim psikolojisinde ogrendiklerim bunlar.
Tugce88me GizeminEdizi evet sizin açıklamanız da doğru çünkü bebekler ağız yolu ile herşeyi keşfederken tatmin oluyorlar onların keşfetme yöntemi zaten bu emzik meme ya da alakasız ağza sokulmayacak ne varsa bu şekilde tanıyarak tatmin oluyorlar
birtutamsac GizeminEdizi aslında burda biraz bilgi eksikliği var. 0-2 yaş bebeklerde olur oral dönem. Her şeyi ağzına alarak tanımaya çalışırlar
birtutamsac Berbatbiryer0_ oral bebek değil oral dönem. Bebeklerin ağız yoluyla keşif yapması genellikle 0-2 yaş bebeklerde olur. Her şeyi ağzına götürmek istemesi
Tugce88me Berbatbiryer0_ oral dönem yazmıştım ama algıda seçicilik olmuş birçok annenin de dediği gibi bebeklerin ağız yolu ile keşif döneminden bahsetmiştim
Tugce88me huzunkovankusu malesef zorlu dönem gerçekten sürekli kontrol altında tutmak gerekiyor gözünüz Aydın sizin