Nursemommm 8 aylık bebisleri olan anneler buraya:)) bebeklerimiz neler yapabiliyor ve bu sıralar havalar yağmurlu evde nasıl oyalıyorsunuz minnakları?🥰🙈
ZeynepNurten Nursemommm sürünüyo emekleme çalışmaları yapıyo diş çıkartıyo ve kıyametler kopartıyo 🤦🏻♀️
MeloMelo Nursemommm emeklemeye başladı, dişler daha çıkmadı, henüz ayağının üstüne tam basamıyor, şu ara sürekli mızmız çok kucak istiyor🥰
333 Nursemommm 2 dişimiz var zaten emeklemesi 2 aydır var kanepeye tutunup ayağa kalkıyor tutuna tutuna adım atıyor tam basıyor kucağı sevmiyor evi karıştırmanın derdinde 😂
mamacitasi Nursemommm bugün 8 aylık oldu ne diş var ortada ne emekleme. Sadece geri geri gidiyor ve fıldır fıldır dönüyor
Nursemommm mamacitasi aynen benimki erkek bebek emekleme diş yok ama koltukta tutunarak adım atar herhalde emeklemesini göremicez
Sontvbukucu mamacitasi 8 aylikken oğlumda böyleydi tek fark onun disi var ama emekleme yok geri gitme ve fıldır fıldır dönme aynısıydi. 9. Aya girdik one doğru emeklemeye başladı 1 haftadir ama tam kedi gibi emeklemiyor bir degisik 😂😂
Kubra-34 Nursemommm dis huysuzlugu var elj agzinda surekli daha kendi oturamiyor destekli oturtuyorum donmeleri var emekleme belirtisi yok😊
Minikanne77 8 aya girmeye 5 gün var kızım yürüyor tabi düşe kalka ama 12 13 adım atıyor düşmeden, heyecan yapınca düşüyor. 6 dişimiz var. 4 aylıkken süründü. Hep eğzersiz yaptırdım. Dişleri içinde karanfil ve zeytinyağı karışımı sürdüm rahat ve erken çıkardı.