marscicegi Müşteri hizmetlerini aradım dinlediler kayıt aldılar ne zaman dönüş yapılır, bez almıştım birde ne kadar zamanda dönüş sağlıyorlar istanbuldayim
Musam marscicegi dönüş yaparlar canım yarın ya paranızı iade ederler yA da ürünü getirirler e mailinize bakın
Melek11111 marscicegi ödediğiniz para provizyonda kalıyor onların hesabına daha aktarılmadan bankada bekletiliyor.Onlar teslim etmedikleri ürünü ödeme güncellemesi olarak bildiriyor .Sizde daha az para ödüyorsunuz paranızı geri veriyorlar
CatBoy marscicegi Şok markette eksik ürün gelmişti arayıp müşteri hizmetlerine bildirdim 1 saat içinde getirdiler. A101 bilmiyorum ama. Üstte kalsın
marscicegi Musam evet hem canlı hem de WhatsApp üzerinden maduriyetimi bildirdim inşallah halledilid :(
marscicegi Melek11111 sagolun içimi rahatlattiniz :) eşimde unut onu gitti artık diyorda deliriyorum kim yatıyor paramın üstüne diye 😂
marscicegi CatBoy teşekkür ediyorum 🥰sokun da ufak tefek indirimleri oluyormu 300 e 30 falan a101 gibi oluyorsa onuda indireyim diyorum
CatBoy marscicegi Yok o şekilde indirimi olmuyor ama 25 TL ve üzeri alışverişlerde indirimli ürünlerden alma şansınız oluyor