Fatmanurturayy 7 aylık bebegım uyurken emerken sureklı terlıyor sacları kafası su gibi oluyo aynı durumda olan varmı
Beril_eslem Fatmanurturayy emerken bizim vücut ısımıza temas ettiği için daha çok terlerlermiş malum havalarda çok sıcak bizde emdikten sonra bezle saçlarımızı kuruluyoruz 2buçuk aylığız daha ☺️
Fatmanurturayy Canimincani hele emerken kafası sırılsıklam oluyo bılemedım normalmi ama havalarda cok sıcak hastalanmasından korkuyorum
Seccc Benim oğlumda öyle beslenirken boncuk boncuk terliyo 3 aylığız daha 😊 hava çok sıcak oturduğumuz yerde bile terliyoruz ondan bence😊
Canimincani Fatmanurturayy ben emdikten sonra Başını kuruluyorum :) hava çok sıcak çok terliyorlar cidden
mucizem61 bizdede durum aynı şırıl sıklam oluyor emerken kuruluyorum emdikten sonra çok sıcak normal öyle olmalari
Portakal Fatmanurturayy kucağıma müdlin örtüp öyle emziriyorum kafasının altında müslin oluyor diğer türlü su içinde kalıyoruz
ummuhan Fatmanurturayy Benim kızım 1 yaşında doğduğundan beri öyle emerken yatarken hareket halindeyken çok terler . Hanı emerken terlemesi normalmiş çünkü enerji tüketiyor emerken ama yatarken veya hareket halinde yada durup dururken terlemesi D vitamini eksikliğinden oluyormuş