GizemUral Kizlaaar vivense’den alisveris yapan varmı acaba? televizyon ünitesi almayi dusunuyorum ordan alıp kullanan varmı
Ozge_AyazEfee GizemUral lambader ve sehpa aldık ufak ürünler ama kalitesi iyi bence. Harika modeller var, aştı kendini vivense valla 🙂
Thesra GizemUral Bir arkadaşım ünitesini ordan almıştı sürekli çok memnun kaldığını söyler.Alabilirsiniz güvenle🦋
Deletedmom116 GizemUral Tv ünitesi aldım 200 tlye 2 sene önce herkes dandiktir kırılır bu dedi yaramaz yeğenlerime rağmen hala sağlam😂 güzel ürünleri var kitaplıkta almıştım oda duruyor hala ☺️
GizemUral Ozge_AyazEfee evet muhtesem modeller var knidos tv unitesini almayi dusunuyorum 2000 liraya biraz da cekiniyorum sıkntı yasarmiyim acaba diye🤦🏻♀️
KaSeAy GizemUral 2 hafta içinde gelicek dediler siparişe göre yapıyorlarms. Eşim mail attı acil gelemez mi diye. Hemen dönüş yaptılar elimzden geldigince hızlandırmaya calısıcaz diye. 1 hafta içinde geldi. Müşteri temsilcisi de baya ilgili
GizemUral Thesra ahhh gercekten mi😊 Cok mutlu oldum yorumunu görünce cok cok bgendigim bi model var baska hicbir yerde onun gibisini bulamadım 1 aydır arıyoruz gidip gelip yine vivensede buluyorum kendimi 😂
GizemUral KaSeAy evet suan alacagim ünitede 11-18 eylül teslimat yaziyor , Stok olarak calismiyorlarmis üretip gonderiyorlar oyuzden gec oluyor amaan saglam olsun da gec gelsn😂
Gzd GizemUral ablamda ordan orta sehpa yan sehpa ve halısını aldı, biraz geç geldi ama ürünleri güzel