Nwlcns 7 aylık oğlum 4 gün oldu gece asla uyumuyor,ishal,mızmız,sürekli ağlıyor ateşi var diş ağrısını dindirmek için ne yaptınız kizlar doktor jel falan verdimi size
Mom2020 Nwlcns Canım seni çok iyi anlıyorum benim kızımda dişlerini zor ve kanamalı çıkartıyo malesef 20 aylık neredeyse ve azı dişlerini çıkardı yüzüne vura vura o derece ağrıları oluyodu bu biraz şans biliyomusun çünkü çevremde yaşıtı çok çocuk var hiç biri böyle olmadı her gören ne kadar huysuz niye sürekli ağlıyor diyor hiç anlamadan çıkaran bebekler var keşke kızımda öyle olsaydı seni çok iyi anlıyorum çocuk diş doktoruna bile götürdüm bize afta med diye bi jel verdi o kızıma iyi geldi ondan öncede kullandım jeller ama onlar hiç işe yaramadı biraz pahalı milimine göre ama bizde işe yaradı istersen bi doktoruna danış sonrasında deneyebilirsın 🙏🌸
Kose21 Nwlcns canım ben 1yk zeytinyağına iki damla karanfil yağı damlatiyorum buzdolabında bekletip soğuyunca damağına masaj yaparak sürüyorum rahatlatıyor 🙆 insaAllah bebeğine de iyi gelir 🌺