melelsari Mehtap38 özel hastaneye gidiyoruz testler dışarda laboratuarda yapılıyor o yüzden görünmüyor bizimkisi. Doktorumuz öyle söylemişti.
Mehtap38 melelsari Ben de kendi kendime bulmaya calısıyorum…Ama deriden ve kandan coklu besin alerjisine de baktırcam zaten..
Mehtap38 melelsari Gaz sorunu olmuyor cok sükür…Dün yine gazı oldu… makarnadan da süphelendim..Malesef bugday alerjisinden..Ama burun akıntısı hic gecmiyor…
Mehtap38 asiltonunmommysi Kac aydır var alerjiniz…Düsükmüs alerji değerleri..insAllah bir an önce iyilesir..
asiltonunmommysi Mehtap38 doğduğundan beri süt alerjisi var ona diyet yaparak hafifletmiştik. Sadece vücudu kabarıyor zaman zaman aşırı huysuzluk yapıyor bide. Düşük olduğu için sanırım şu an tüketmiyoruz kabarmaları azalana kadar 9 aylık
melelsari Mehtap38 yumurtaya da baktırın isterseniz ya da doktorunuzla konuşun burun akıntısı durumunu eminim bir önerisi olacaktır.
Mehtap38 melelsari InsAllah bugdaya degildir alerjisi…Aynen sorucam burun akıntısını…Bugün zaditen verdim..Su an uyudugu icin bilmiyorum etkisi oldumu…
Mehtap38 melelsari Yumurtaya da yüzde doksan var..emin olmak icim yarın kendim tüketicem..ilk gün sarısını ikinci gün beyazını…
Mehtap38 annebenanneoldum Benim oglumda ilk olarak peynir verdigimde döküntü olmustu sırtında … 7 aylıkken deri testinde bir sey cıkmamıstı…Yine de doktor döküntü yapan seyleri verme demisti…Kanda sürekli total igesi yüksek cıkıyordu…Doktora sordugumda ilerde alerjisi cıkacak demisti…16 aylıkken inek sütü verdigimde de cıktı zaten…
melelsari Tirtil35 doktorumuz alerji uçsuz bucaksız bir okyanus ne zaman ne göstereceği belli olmaz bir sebebi yoktu kaçak oldu mu diye sordu emindim olmadığına. Yeni sonuçlarımız çıktı 4 küsürlere düşmüş yarın gideceğiz görüşmeye. İki yaşında geçer diye ümit ediyorum.
Tirtil35 melelsari yaa bizim ilk yumurta beyazi 18 lerdeydi simdi 4 lerde ama sut 1 li biseydi 6 ay sonra test yaptirdim 2 farkli hastanede 1 hafta2 ara ile birinde 4 lu biseyken diğer hastanede 9 cikti ve total ige Bi hastanede 14.5 iken diğer hastanede 240 li bisey ve sadece 1 hafta var aralarinda
Mehtap38 Tirtil35 Dediginiz gibi testlerdeki guvenilirlik cok sıkıntılı…Ben eleme yöntemiyle buluyorum…Süt ürünlerinden sonra yumurtadan süphelendim kestim…En son dün kıymadan da süphelendim….Benim.oglumdaki tek.belirti geceleri siddetli gaz
MiraySahin Merhaba, postu hortlatıyorum ama alerji konusunda tecrübeliler var anladığım kadarıyla bunu bildiğiniz kadar yorumlar mısınız? Henüz doktora gitmemize 1 hafta var, fikrimiz olsun diye