Havva426057 7 ay 14 günlük erkek bebek sadece kucakta durmak istiyor, resmen ikiz gibi geziyoruz, kucakta ise aşırı hareketli, bizemi özgü durumu yaşayan varmı 🧟♂️
ZP_1405 Havva426057 emekliyor mu? Benim oğlumda 5 aylık bizde öyleyiz. 7. Ayda geçer diyordum, geçmiyor mu💆🏻♀️
2cocukannesi__ Havva426057 7 Ay 26 günlük buzmana kadar hep kucak başka birsey yok he birde surekli gotunu kaktiriyor yürüt beni diyor asla oturma yok desteksiz oturuyor emekleme surunme yuvarlanma yok size özgü değil aynısını biz de yaşıyoruz durumlar fena kg alıyor ne yapacağım şaşırdım
Nzlylmz Havva426057 Benimki de erkek ve 7 ay 22 günlük en basından beri kucakta.Hala öyle ve kucağımda da sabit durmuyor hep bir yere gitme çabasında🥺
Fygt Havva426057 yorumları okudumda yalnız olmadığımı görünce bi rahatlama geldi 7 aylık bi kaç gündür sürekli kucak ve yürüme istiyor uzun boylu olunca yürütme de sorun bel ağrısı galan umarım kısa sürer ya da erkenden öğrenir yürümeyi😏😂
2cocukannesi__ ZP_1405 aslaaaaaaa çarşamba 8 aylik olcaz ya kucakta gezme yada ellerindem tut yürüt başka birsey yok bak gerildim yine 🙉🙉🙉🙉🙉🙉🙉
Havva426057 Tüm yazılanlara katılıyorum en baştan beri kucak isteyen bebek değildi gayet aktivite, etkinlik yapmayı seven nie bebek ti birlikte saatlerce oyanr kitap okur eğlenirdik son zamanlarda sadece kucağıma gelmek yanındayken bile kucağımda oturmak yada yürü ek istiyor artık pes ettim. Allahtan uyku rutinimiz yerinde o bozulmadı çareyi bebek arabasıyla dışarıda gezmeyi buldum ama başka bir iş yapamaz oldum 🧟♂️