Ege42 Bebeğim ayagını ayagının üstüne atıyor kimisi kardeş istiyor kimisi istemiyor diyor hangisine inanıyım bilemedim tam olarak ne anlama geldigni bilen var mı acaba?
Masalingonunannesi Ege42 kurban olayim 7 aylik kixim var hep oyle otururr uyur 1 kere boyle bir soru sormak gelmedi aklima sacma spaan kocakari laflari 🤪
2-Cocukannesi Ege42 siz bence bebeğinize kardeş istiyorsunuz vicdan rahatlatmak istiyorsunuz bu saçma bir düşünce ayağıyla kardeş istemesi garip yani🤭
cemre_-34 Ege42 ahah ne alaka kiz ilk kez duydum bnm bebeğimde emzirirken atardı mesela kardeş mi istiyor oluyor hayret ettim kız daha neler duyacam hahaha
Nazlican Ege42 6 aylık bebeğim var bunu genelde hep yapar ama bilinçli değil ki sonuçta Onların vücut dilleri ile kardeşin ne bağlantısı var 😄
Klymeneninatlasi Ege42 canı ayaküstüne ayak atmak istiyor demek anlamı 😂😂😂 bu forum bir ilginç 😂 minicik bebek nasıl bebek isteyebilir hadi istedi diyelim bunu birde vücut diliyle ifade edebilir 😂😂😂 kız kendisi bebek ya daha 😂
Hilam Ege42 yani ben inanmıyorum ama kardeş istiyor diyorlardı kızım öyle yapınca ama hamileydim bilmiyorlardı alakası varmıdır bilmem